"One Of A Kind"


Trouwfotografie die elk detail van één van de belangrijkste dagen van je leven vastlegt. Van momenten die je misschien niet eens hebt opgemerkt tot je eerste kus als man en vrouw. Als je trouwfotograaf streef ik ernaar om je trouwdag op zijn best te vastleggen. Van de gekke liefde die van jou en je partner uitstraalt, tot de kleinste details van je jurk en de vrolijke ogen van je gasten tijdens de ceremonie.


Ik ben een liefhebber van licht en beoog foto's te leveren die zowel creatief, elegant als tijdloos.

MIJN STIJL


ELEGANT


Ik heb oog voor detail en zal je trouwdag in al zijn glorie vastleggen. Van je zorgvuldig gekozen locatie tot de kleine details van je tafelschikking. Ik wil dat je foto's weerspiegelen hoe groots je dag was in al zijn verschijningen en emoties.TIMELESS


Het werk dat ik levert volgt geen trends in poses of bewerkingen. Ik gebruik geen opvallende filters en heb als doel foto's te leveren die de schoonheid van je dag weerspiegelen en die nog steeds prachtig in je huis zullen hangen jaren later.CINEMATIC


Ik zie bruidsfotografie als verhaalvertelling en ik kan niet dankbaarder zijn om een klein onderdeel te zijn van jouw verhaal. Mijn foto's vertellen het verhaal van je liefde, terwijl mijn stijl en oog diep geïnspireerd zijn op de kern van Hollywoodfilms en emotioneel gevulde opnames geven.

Werkwijze


Like a Breeze

Ik weet dat je trouwdag vol verrassingen kan zijn ondanks perfecte planning. Daarom streef ik ernaar om flexibel te zijn en een geweldige service aan mijn cliënten te leveren. Ik ben zeer responsief op e-mails en oplossingsgericht.


Rustig & Discreet

Het laatste wat ik wil doen is de mooie verloop van je trouwdag verstoren. Ik streef altijd naar discretie zoveel als mogelijk is, terwijl ik de mooiste foto's van je trouwdag maak. Mijn energie blijft rustig en consistent gedurende de dag.


Sfeervolle

Tijdens de bruidsreportage zal ik je leiden naar bepaalde poses, maar laat ik je samen als stel laten interacteren om die echte emoties vast te leggen. Op die manier krijg je foto's met de beste hoeken, landschappen en licht, terwijl ze nog steeds natuurlijk en trouw aan jezelf lijken. Voor en na de ceremonie hou ik ervan om rond te dwalen om kleine momenten vast te leggen die je zelf misschien niet de kans hebt gehad om op te merken. Ik wil dat je trouwalbum een weergave is van de hele dag, de rauwe en de mooie.


Je trouwdag gaat helemaal om jou, je familie en dierbare vrienden. Wees jezelf. Laat je leuke, eigenzinnige persoonlijkheid zien. Doe de dingen die je gelukkig maken. Lachen hardop. Kus langzaam. Omhels stevig.


Ik zal er zijn om alles vast te leggen en je te helpen deze prachtige herinneringen een leven lang te bewaren.

Sommige kleine details kunnen worden vergeten,


Maar de afbeeldingen die ik vastleg zullen altijd blijven om je eraan te herinneren. Mijn pakketten omvatten een fine-art, professioneel gedrukt in Europa, trouwalbum om deze belangrijke dag te herinneren.

Beschikbaarheid & Boeking

Klaar voor deze avontuur?

Mijn focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. Ik neem slechts een paar bruiloften per jaar aan om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van mijn werk op punt staat. Wil je weten of ik beschikbaar ben voor je trouwdag? Neem contact met mij op en ik zal binnen een paar uur reageren. Daar kunnen we ons eerste gesprek plannen om te bepalen of we bij elkaar passen. Daar leren we elkaar beter kennen en beginnen we te praten over de grote dag!

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@sandrinephiliephotography